La Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària i la Unitat de Suport a la Recerca es traslladen al CAP Fontetes

El canvi, que es farà efectiu a partir de l’1 de febrer, no tindrà cap efecte en l’activitat assistencial del centre de salut de Cerdanyola.

cap_fontetes

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El proper 1 de febrer, la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària i la Unitat de Suport a la Recerca (totes dues de l’Institut Català de la Salut), anteriorment ubicades al CAP Sant Fèlix de Sabadell, es traslladaran a la segona planta del CAP Fontetes, a Cerdanyola del Vallès.

La Unitat Docent es dedica a la gestió de la formació dels residents de medicina familiar i comunitària de la Metropolitana Nord, mentre que la Unitat de Recerca dona suport metodològic als projectes d’investigació que porten a terme els professionals del territori. Es tracta d’un trasllat que no afectarà l’activitat assistencial del centre ni els usuaris.

Comparteix: