C’s Cerdanyola denuncia l’abandonament municipal del barri de Campoamor i el polígon de Can Fatjó dels Aurons

El portaveu, Pau Ortolà, reclama a l’equip de govern que s’engegui “un pla de manteniment i recuperació” de la degradada zona

Imatge: PP Cerdanyola

Imatge: PP Cerdanyola

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Pau Ortolà, ha denunciat “la greu situació de deterioració i abandonament del barri de Campoamor i el polígon industrial de Can Fatjó dels Aurons”. El regidor ha reclamat a l’equip de govern del consistori que “s’engegui un pla de manteniment i recuperació de la zona”. En el sector, situat als afores del municipi en els límits amb Sant Cugat del Vallès, s’acumula brutícia, paviments amb nombrosos desperfectes, i voreres sense urbanitzar, entre d’altres problemes.

Pau Ortolà ha qualificat d’ “intolerable” la situació dels residents de la zona. El portaveu ha explicat que “els veïns se senten oblidats i afirmen que la falta de serveis ha provocat fins i tot la marxa de diverses empreses importants instal·lades en el polígon industrial”. Els representants de Cs en Cerdanyola han anunciat que promouran “les accions necessàries” perquè el govern local “solucioni amb urgència les necessitats més prioritàries” i millori les condicions de vida del barri.

Comparteix: