La primera passejada cultural de l’any visita el taller d’un mestre vitraller

Un grup de 25 persones grans de la ciutat va participar en la primera passejada cultural del 2018 el passat dimecres 24 de gener. La sortida va ser al taller del mestre vitraller Joan Serra Renom a Sabadell.

btyEl programa de les passejades culturals per a la gent gran s’ha tornat a posar en marxa amb el mateix objectiu de promoure un estil de vida saludable i actiu alhora que es descobreix el patrimoni cultural de la comarca. La primera sortida del cicle de passejades va ser al taller ‘L’Art del Vitrall’ ubicat a Sabadell i hi van participar 25 persones. La visita al taller del mestre vitraller Joan Serra Renom va servir per aprendre el procés de creació artesanal d’un vitrall. Seguidament, el grup va poder fer un recorregut per Sabadell tot descobrint els vitralls elaborats en diferents èpoques històriques i que adornen alguns edificis.

Les passejades culturals s’emmarquen en el programa de Gent Gran de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Són activitats gratuïtes que s’organitzen de forma trimestral i estan obertes a la ciutadania gran de la ciutat.

Comparteix: