Doble presència del CP Cerdanyola al campionat de Barcelona de xous

Aquest mes de gener s’inicia una nova temporada de patinatge artístic amb la primera competició del 2018, la de xous, i en concret el campionat de Barcelona que va tenir lloc aquest cap de setmana a la ciutat de Vic (Osona).

grups xou CerdanyolaEl pavelló va acollir tots els conjunts de la província territorial que van lluitar de valent per a poder participar al pròxim campionat de Catalunya. EL Club Patinatge Cerdanyola competia en dues modalitats: a la categoria Quartet, és a dir un conjunt de quatre patinadors, les nostres patinadores van assolir una setena posició. Un bon resultat donat que és un grup que només porta quatre mesos assajant i per tant era el seu primer campionat a aquesta categoria. Les sensacions van ser bones tot i no haver pogut pujar al podi. La segona representació del nostre club va ser a la categoria Xou petits, amb l’equip que es va classificar pel campionat de Catalunya l’any passat. No van poder repetir la fita enguany, van quedar catorzenes per tant disputaran la copa Barcelona de xous que tindrà lloc el mes d’abril i on seran unes de les favorites.

Comparteix: