Concursos de disfresses per celebrar el Carnaval

Els mercats municipals i també el Casal de Joves se sumen al Carnaval amb diferents activitats. El Complex Esportiu Municipal de Can Xarau es transformarà en la ‘illa pirata del tresor’ i la Biblioteca Central organitzarà un sorteig a Instagram.

carnavalbiblioNo hi ha Carnaval sense la festa dels mercats municipals. Aquest any, el Mercat Municipal de Serraperera farà, el divendres 9 de febrer a la tarda, un sorteig de 8 jocs de taula entre els nens i les nenes que vagin al mercat disfressats. També hi haurà un premi de vals de compra per a la millor disfressa individual adulta i comparsa.

El Mercat Municipal de Les Fontetes, el dissabte 10 de febrer al matí, farà un concurs de disfresses obert a qui vulgui participar. Hi haurà dos premis (250 i 150 euros) per a les dues millors comparses, dos més (100 i 75 euros) per a les dues millors disfresses de persones adultes i un obsequi per a tots els nens i nenes que vagin al mercat disfressats. A més, durant el matí hi haurà diferents activitats de maquillatge.

Maquillatge professional

El Casal de Joves també se suma a la festa de Carnaval i ho farà amb diversos tallers de maquillatge professional. Avui, divendres 26 de gener, el taller se centrarà en el maquillatge natural, el 2 de febrer es treballarà el maquillatge d’efectes especials i el 9 de febrer el taller serà al voltant del maquillatge de fantasia. Els tallers aniran a càrrec de Laura Gutiérrez i Nerea Senserrich.

A més, el divendres 9 de febrer el Casal de Joves organitzarà una festa de disfresses amb premis i un sopar.

La illa pirata del tresor a Can Xarau

El Complex Esportiu Municipal de Can Xarau tornarà a disfressar-se. Aquest any la recepció del centre es transformarà en ‘l’illa pirata del tresor’. El 7, 8 i 9 de febrer les persones usuàries i l’alumnat de les escoles que acudeixen a la instal·lació estan convidats a anar disfressats i participar al concurs de disfresses fent-se una fotografia al photocall que hi haurà instal·lat a la recepció del centre.

 

El Carnaval a Instagram

La Biblioteca Central de Cerdanyola organitza un sorteig a Instragam amb motiu del Carnaval. Per a participar cal seguir el compte d’Instagram @bibcerdanyola, posar m’agrada a la fotografia del sorteig i comentar-la etiquetant a dues persones. El termini per a participar és entre el 5 i l’11 de febrer i el sorteig entre totes les persones participants es farà el 12 de febrer durant la sessió de la Científica Tina, prevista a les 17:30h a la sala de Petits Lectors. El premi serà el llibre ‘Plutó’, una nova història d’un dels personatges de Wonder


Comparteix: