Assemblea informativa ACAC salut i control radiofreqüències

Veïns i veïnes, amics i amigues,

Imatge: PAC

Imatge: PAC

Reiniciem la correspondència amb totes aquelles persones que específicament, d’una manera o una altra, us haveu mostrat conformes a rebre informació d’aquesta Associació.

Durant aquest temps hem mantingut la nostra exigència a Vodafone de desmantellar les dues antenes, la dels barris del Turonet i Serraparera, al mateix temps que hem perseverat davant l’Ajuntament per tal d’aconseguir un model local de desplegament de les Telecomunicacions seguint les pautes del Consell Europeu i que en tot cas fos respectuós amb la nostra salut.

Creiem que en aquests mesos s´han produït novetats que precisen ser compartides entre tots i totes, així doncs, aviat us convocarem a una assemblea informativa que estem convençuts la tindreu en consideració i participareu a la mateixa.

A més, com ja sabreu, els integrants de la Plataforma No Repetidors Cerdanyola vam acordar en constituïr-nos en Associació (ACAC salut i control radiofreqüències) al 2016, i per això us volem comunicar que a partir de la recepció d’aquest correu, la nostra nova direcció d’email oficial, per la que rebreu tota l’informació relacionada amb la nostra Associació i amb què us podreu posar en contacte amb nosaltres serà: saludycontrolradiofrecuencias@gmail.com; Sisplau, tingueu-ho en consideració perque els nostres correues no caiguin a la safata del “correu brossa” (spam)

Al mateix temps, aquest compte de correu de la Plataforma quedarà aviat en desús.

Fins aviat, una abraçada.

Comparteix: