Obert el termini d’inscripció al concurs de disfresses de Carnaval

Les comparses, parelles o persones individuals que vulguin sortir a la rua de carnaval i participar al concurs de disfresses han de tramitar la inscripció a l’Ateneu abans del 7 de febrer.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

La rua de Carnaval pels carrers de la ciutat se celebrarà el dissabte 10 de febrer, a partir de les 17h. La desfilada sortirà des de l’avinguda d’Espanya cantonada amb l’avinguda de Roma, girarà pel carrer de Francolí, després seguirà pel passeig de Cordelles, passarà pel carrer de Francesc Layret i avinguda de Catalunya i enfilarà l’avinguda de la Primavera per arribar al Parc del Turonet. La festa acabarà amb el ball de Carnaval a càrrec de l’orquestra ‘La Montercarlo’ i el lliurament dels premis del concurs de disfresses.

Per a participar al concurs de disfresses cal haver-se inscrit prèviament. El termini per a fer-ho ja està obert i finalitzarà el dimecres 7 de febrer. Aquest any, a banda de participar com a comparsa també es podrà fer a la categoria de parelles i individual. Els premis seran 1r, 2r i 3r premi de comparses, dues ‘mencions especials’ del jurat, premi a millor disfressa de parella i premi a la millor disfressa individual. El jurat estarà format per membres d’entitats de Cerdanyola del Vallès i una persona representant de l’autoritat local.

Les inscripcions es poden realitzar a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) de dilluns a divendres de 8:30h a 22h. El formulari d’inscripció es pot omplir directament a l’Ateneu o bé descarregar-lo del web de l’Ajuntament

Comparteix: