El monogràfic 2018 de l’Aula proposa quatre recorreguts per la història de Barcelona

L’Aula d’Extensió Universitària de Cerdanyola del Vallès és una associació sociocultural independent, sense afany de lucre, que vol difondre la cultura de nivell universitari entre els majors de 55 anys, mitjançant sessions acadèmiques i visites culturals.

Imatge: Tot Barcelona

Imatge: Tot Barcelona

La programació del curs 2017-18 inclou, com en els cursos anteriors, un Monogràfic. Enguany constarà de quatre recorreguts guiats per la història de Barcelona, mostrant quatre cares ben diverses de la ciutat.

Dimarts 27 de febrer: Visita al Museu d’Història de Catalunya.

Dimarts 6 de març: Ruta per la Barcelona de les dones.

Dimarts 13 de març: Ruta per la Barceloneta industrial

Dimarts 20 de març: Ruta per Montjuïc, una història d’urbanisme

Totes les visites s’efectuaran de 16 a 18h, aproximadament. Les sortides es faran amb autobús des de la Plaça Marconi de Cerdanyola (rere l’Ateneu) a les 15,15h.

Per participar-hi cal inscriure-s’hi abans del 21 de febrer. L’activitat és oberta a tothom. El preu per als associats és de 20 euros, i per als no associats és de 40 euros (tot el cicle).

Les inscripcions es poden fer al Museu d’Art de Cerdanyola-Can Domènech (MAC), carrer sant Martí, 88, els dimecres 7 i 21 de febrer a les 18h o amb reserva prèvia al correu aula.cerdanyola@gmail.com

L’Aula de Cerdanyola del Vallès està vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona, que vetlla pels seus continguts, i està adherida a AFOPA, Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya, a més de comptar amb el suport de la Subdirecció General d’Universitats de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: