Xerrada – Debat sobre Economia Social Solidària i Consum Responsable

L’activitat és oberta a tothom i es farà el dimarts 30 de gener, a les 19h i a la sala Enric Granados

cartell_acte_economia_social_2018L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, un dels impulsors de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària, organitza una xerrada – debat per a difondre el pla d’impuls del consum responsable que es durà a terme al llarg d’aquest any a la ciutat. La convocatòria, titulada ‘Ciutadans i consumidors: tenim alternatives. Economia social i consum responsable’, remarcarà especialment que el consum és una pràctica que ens afecta a totes les persones i que les nostres accions al respecte tenen conseqüències més enllà de la satisfacció immediata de necessitats. Les actuacions locals, promogudes per la ciutadania o l’administració, són un primer pas d’aquesta altra manera de veure i entre l’economia.

La xerrada – debat comptarà amb la participació, entre d’altres, de l’alcalde, Carles Escolà, la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, el cap de Departament Temps i Economia de les Cures , Direcció de Serveis Economia Cooperativa,  Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Rubio, el tècnic de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Jaume Sobrevals i l’integrant del Consell Rector de la cooperativa de consum d’energia verda Som Energia, Roger Reixach.

Actuacions municipals  XMESS

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès fa uns mesos que duu a terme projectes d’impuls de l’economia social i solidària (ESS). Alguns d’aquests projectes, com no podria ser altrament, es fan en cooperació amb altres ajuntaments veïns. De moment, les actuacions fetes han estat adreçades a diagnosticar l’estat de l’ESS al nostre municipi i a sensibilitzar sobre les pràctiques socioempresarials.

Comparteix: