S’inicien els treballs per l’elaboració del Pla Estratègic de Cerdanyola

En una primera fase es farà una diagnosi de la ciutat actual per, posteriorment, i amb la participació de la ciutadania i els agents socials, definir quins eixos han de marcar la ciutat del futur

planol cansUna comissió formada per representants de tots els grups municipals iniciarà el 31 de gener els treballs per elaborar el Pla Estratègic o Agenda de ciutat. L’alcalde, Carles Escolà, ha signat la resolució que activa els treballs, atenent a una moció aprovada per majoria absoluta pel ple a proposta del grup municipal del PDeCAT i el regidor no adscrit i membre de MES, Jordi Miró.

El govern municipal de Compromís per Cerdanyola té previst que durant l’actual mandat es pugui fer la fase de diagnosi del Pla Estratègic de forma participativa, deixant pel proper l’elaboració i formulació de propostes concretes per la ciutat.

Comparteix: