El CB Cerdanyola al dia guanya al camp del Saragossa

El CB Cerdanyola al dia guanya a la prorroga per 75 a 78 al camp del Saragossa i engega la segona volta trencant amb la seva ratxa de derrotes.

7d8759_ac6e5baa3c764e31b0a7a7326f7bc0c0~mv2_d_1200_1600_s_2El conjunt entrenat per Jordi Balaguer encara la segona volta de la competició amb il·lusions i forces renovades i amb la plantilla recuperada al 100%. Aquest canvi s’ha vist reflectit en els dos últims partits, on el conjunt català ha tornat a ser competitiu
després de molts mesos sense conèixer la victòria.

I es que en Saragossa, l’equip visitant va portar el control total i absolut del partit des del minut 0. Els verds, liderats per Genis Te
na (7 punts i 16 de valo ració) superaven un parcial inicial de 2 a 9 i anirien per sobre al marcador fins als compassos finals. El seu
joc interior, liderat per Oriol Muñoz (12 punts i 6 rebots) i acompanyat per un incommensurable David Mbodji (14 punts i 9 rebots) castigava als locals atac rere atac.

Al segon període, els visitants guanyaven per 18 punts de diferencia. Però el Saragossa, filial del CAI de lliga ACB, va demostrar perquè està on està. Carlos Alocen (recent debutant a la màxima competició estatal) i Jaime Fernandez (20 punts pel colós de 2.10 i tant sols 17 anyets) retallaven distancies i portaven el neguit a les files del Cerdanyola. Fins i tot, a manca de 5 minuts, es posarien de nou per davant al marcador. En un últim esforç, i quan el Cerdanyola mé s ho necessitava, apareixeria Marc Algar. L’aler de castellar endossari a 10 punts consecutius sense errada i empataria el matx a pocs segons del final. El Saragossa tindria un nou atac però “Zack ” va realitzar un increïble tap sobre el tir d’Alocen, enviant la pilota a la tercera graderia. Al final, prorroga. La resta es història.

El temps extra nomes va tenir un color, el verd. A la bona actuació d’Algar (màxim anotador de l’equip amb 16 punts) se li sumaria també l’aportació d’Adrià Retres, L’aler mantindria el ritme anotador a la prorroga i, unit al bon lideratge de Tena, certificaria la vi
ctòria visitant. Probablemen t, en un dels partits més espectaculars de la temporada. Aquesta victòria significa la quarta de la temporada i col·loca al Cerdanyola en dotzena posició, empatat amb els desè i l’onzè i a dos victòries de l’ultima plaça que actualment ocupa l’Andorra B. Diumenge vinent, el C.B. Cerdanyola al Dia rep al Recambios Gaudí Mollet a les 18:30 a Guiera i espera poder mantenir el ritme i estil de joc dels últims partits.

http://www.cerdanyolabasquet.com/

Comparteix: