Cerdanyola ja espera l’arribada del Rei Carnestoltes

El Carnaval se celebrarà a la ciutat entre el 8 i el 14 de febrer. La gran rua i el concurs de disfresses tindrà lloc el dissabte 10 de febrer a la tarda.

45Cerdanyola del Vallès es prepara per viure dies de transgressió col·lectiva i tradicions amb la celebració del Carnaval. Els actes i activitats previstos es duran a terme entre el 8 i el 14 de febrer. Tot començarà el Dijous Gras, 8 de febrer, amb l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la plaça de l’Abat Oliba a les 17h. Com ja és habitual, el Rei Carnestoltes vindrà acompanyat de música, molta festa, pa, brou i botifarra d’ou. El divendres 9 de febrer, a les 18h, la plaça de l’Abat Oliba tornarà a acollir la festa amb un grup d’animació infantil i un berenar popular per a tots els públics.

El dissabte 10 de febrer serà l’acte central, la rua pels carrers de la ciutat (començarà a les 17h des de l’avinguda d’Espanya, davant l’escola Saltells). La rua acabarà al Parc del Turonet amb el ball de Carnaval i el lliurament de premis del Concurs de Disfresses. Aquest, a part dels tres premis de comparses, també contemplarà el premi a la millor disfressa de parella i el premi a la millor disfressa individual. El termini per inscriure’s al concurs finalitzarà el dimecres 7 de febrer. Les inscripcions s’han de fer a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) de dilluns a divendres de 8:30h a 22h.

L’enterrament de la sardina, el dimecres 14 de febrer, marcarà el final dels dies de festa i xerinola. A partir de les 12h, s’instal·larà la capella ardent de Sa Majestat el Rei Carnestoltes al davant de l’Ajuntament. Per la tarda, a partir de les 18h, una xaranga acompanyarà el recorregut del fèretre fins a l’Ateneu a on se celebrarà el solemne acte fúnebre d’enterrament de la sardina amb la crema del taüt i l’actuació de diferents entitats locals.

Cartell de Carnaval 2018

Aquest any, el cartell de Carnaval, ha estat dissenyat per Marc López Plaza, guanyador a la millor il·lustració en la darrera edició de l’activitat literària i artística Nit Lab MAC 2017.

Comparteix: