Torna l’aula d’estudi nocturn

La Biblioteca Central acollirà novament l’aula d’estudi nocturn. S’habilitarà a la planta -1 i funcionarà entre el 8 de gener i el 3 de febrer.

Imatge: Diba

Imatge: Diba

L’estudiantat i la ciutadania en general que ho necessiti podran accedir a l’aula d’estudi nocturn que s’habilitarà entre el 8 de gener i el 3 de febrer a la Biblioteca Central de Cerdanyola. Durant aquestes dates, que coincideixen amb l’època d’exàmens universitaris, l’horari d’ús de l’aula d’estudi nocturn serà de dilluns a dissabte de 20:30h a 1h.

Per accedir-hi només caldrà presentar el DNI o el carnet de la biblioteca per tal de poder fer un control a l’entrada. Els usuaris de l’aula d’estudi nocturn disposaran de WI-FI i podran fer consultes a la sala del fons bibliogràfic. Durant aquest horari no s’oferirà servei de préstec.

Comparteix: