L’Ajuntament presenta el distintiu ‘Comerç Cerdanyola. Jo compro a Cerdanyola, i tu?’ amb l’objectiu de potenciar el comerç local, els mercats i el sector de la restauració

La iniciativa forma part d’un projecte per donar a conèixer els elements més destacats del municipi i erigir Cerdanyola del Vallès en un destí turístic referencial de proximitat i quotidià a nivell comarcal.

comerccerdanyolaL’Ajuntament, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, fa una ferma aposta per donar un salt qualitatiu quant a posicionament estratègic i notorietat del municipi a nivell comarcal amb l’impuls d’una campanya que té com a objectiu promoure els diferents actius de Cerdanyola del Vallès.

L’execució de les accions ha començat aquest mes de desembre amb la creació de la marca Comerç Cerdanyola, i que inclou el lema Jo compro a Cerdanyola, i tu? Mitjançant aquesta nova marca el consistori pretén dinamitzar l’activitat comercial al municipi i potenciar el comerç local, els mercats i el sector de la restauració.

Contxi Haro, regidora de Promoció Econòmica, defensa que “els nostres comerços, mercats i restaurants són pal de paller per al desenvolupament econòmic i social de Cerdanyola” i assegura que “amb la nova marca pretenem enfortir i unificar els principals actius de tot aquest teixit i donar a conèixer arreu de la vila i de la comarca els beneficis i el valor afegit de consumir i adquirir productes a la nostra ciutat”.

Un projecte adaptat al caràcter modern, innovador i dinàmic de la ciutat

Durant el mes de gener, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès presentarà públicament les diverses actuacions que formen part d’aquesta campanya i que persegueixen l’objectiu de donar a conèixer els elements més destacats del municipi i erigir la ciutat en un destí turístic referencial de proximitat i quotidià a nivell comarcal.

En aquest sentit, Carles Escolà, Alcalde de Cerdanyola del Vallès, explica que “són molts els actius que fan de la nostra una ciutat susceptible de convertir-se en un destí de privilegi per a visitants de poblacions properes. Som plenament conscients de les nostres fortaleses. I hem de ser capaços de traduir tot aquest potencial en un benefici directe per a la ciutat, per als veïns i veïnes, per a les entitats i per als nostres comerços, negocis i empreses”.

Comparteix: