L’Ajuntament signa un conveni amb la Fundació Els Xiprers per millorar la qualitat d’atenció a les persones usuàries

La regidora de Serveis Socials, Elvi Vila, i el director del Centre Ocupacional de la Fundació Els Xiprers, Jorge Mármol, han signat un conveni de col·laboració per la implementació del projecte Desenvolupament de Tallers.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Fundació Els Xiprers han signat un conveni de col·laboració per a millorar la qualitat d’atenció a les persones usuàries del Centre Ocupacional. L’Ajuntament contribueix al finançament del conveni mitjançant l’atorgament d’una subvenció per un import de 1.000 euros, que es destinaran a millorar les activitats realitzades en el Centre Ocupacional, diversificar les diferents propostes d’activitats i disposar dels recursos necessaris per poder dur a terme les activitats i tallers.

La Fundació Els Xiprers atén persones diagnosticades d’autisme, psicosi infantil d’evolució severa i trastorns greus de la personalitat a partir dels setze anys. En el seu dia a dia fomenta activitats informatives prop de les persones afectades, pares, mares i familiars per incrementar la seva qualitat de vida i facilitar la seva integració social. Des de la Fundació es creen espais d’habitatge-residència i centres ocupacionals que permeten a les persones usuàries desenvolupar la seva autonomia en els hàbits de la vida diària. També, es promouen les condicions que possibiliten activitats laborals, d’oci i esportives adequades a cada situació particular.

Comparteix: