Cinc autors visitaran el Cafè amb Lletres durant el primer semestre del 2018

L’escriptor i periodista Martí Gironell tancarà el nou cicle de sessions literàries el 17 de maig presentant la seva darrera novel·la, de la que encara no s’ha donat a conèixer el títol.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El Cafè amb Lletres tornarà a l’espai d’Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola el 18 de gener i s’allargarà fins al 17 de maig amb cites mensuals. Vicenç Pagès, Jordi Puntí, Carme Martí, Xavier Theros i Martí Gironell seran els convidats del primer semestre del 2018.

L’encarregat d’estrenar el Cafè amb Lletres 2018 serà Vicenç Pagès Jordà, el 18 de gener, quan presenti Robinson, seleccionada per al premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’any 2017. Pagès conversarà sobre la seva darrera novel·la, una història d’amor i de follia i una reflexió sobre la soledat, sobre la comunicació i sobre la imaginació com a refugi.

El 15 de febrer serà el torn de Jordi Puntí, qui quinze anys després d’Animals tristos torna amb un nou volum de contes que retrata la seva evolució estilística i temàtica de tot aquest temps. Puntí presentarà Això no és Amèrica, nou històries de l’edat adulta, exercicis de desamor, retrats de personatges en fuga i rebels a la recerca del seu lloc al món.

Carme Martí, que ja va visitar el Cafè amb Lletres amb Un cel de plom, tornarà a Cerdanyola del Vallès el 15 de març amb El camí de les Aigües, una novel·la que descobreix la vida de la cuinera Maria Badia al llarg del segle XX a partir de la mirada de la Laura en l’actualitat.

El mes d’abril, el Cafè amb Lletres gaudirà de la primera novel·la de Xavier Theros. L’antropòleg, escriptor i poeta presentarà, el 19 d’abril, La fada negra (Premi Josep Pla), un relat ple de passions i intrigues ambientat en una Barcelona convulsa (1843).

El periodista i escriptor i conegut del públic del Cafè amb Lletres, Martí Gironell, serà el protagonista de la sessió del 17 de maig. Gironell presentarà la seva darrera novel·la, de la que encara no s’ha desvetllat el títol.

Les sessions del Cafè amb Lletres es duen a terme el tercer dijous de mes, a les 19:30h, a l’Espai d’Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola. El programa del Cafè amb Lletres forma part del Pla Director de Lectura de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: