Pau Ortolà (C’s): “La població de Cerdanyola ha llançat un missatge clar: Ni independència ni procés”

El portaveu a l’Ajuntament, Pau Ortolà, destaca la victòria electoral a la ciutat amb 10.471 vots (29,44%) i que les tres forces constitucionalistes liderades per Cs sumen més del 50% dels suports

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Cerdanyola del Vallès, divendres 22 de desembre del 2017. “La població de Cerdanyola ha llançat un missatge clar: Ni independència ni procés”, ha assegurat el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament, Pau Ortolà, ja que “els ciutadans han donat més del 50% dels seus vots a les tres forces constitucionalistes liderades per Cs”. El regidor ha agraït “el suport del milió cent mil persones que van fer possible que ahir Cs guanyés les eleccions al Parlament” i s’ha felicitat de la victòria d’un partit constitucionalista com la formació taronja amb 10.741 vots (29,44 %), seguit per ERC amb el 18,95%. Ortolà ha destacat que la CUP, formació a la qual pertany l’alcalde, ha quedat “en últim lloc de les formacions que tindran representació parlamentària” amb solament el 4,22% dels suports.

Pau Ortolà ha insistit que “la ciutadania de Cerdanyola ha castigat la gestió d’un alcalde que ha paralitzat la ciutat, posant la institució al servei de la seva ideologia minoritària”. En aquest sentit, l’edil ha recordat que “els partits separatistes han perdut vots, escons i força en aquests comicis”, perquè “el procés no representa a la majoria dels catalans”. Per aquesta raó, el portaveu municipal ha qualificat aquest moment de “històric” i ha afegit que les urnes confirmen que “la majoria social de Catalunya se sent catalana, espanyola i europea”.

Finalment, el regidor ha afirmat que Ciutadans seguirà treballant per “fomentar la convivència i unir de nou a la nostra societat”, i ha advertit a les formacions nacionalistes que “no haurien de parlar en nom de Catalunya perquè Catalunya som tots i Catalunya és plural i diversa”.

Comparteix: