L’Ajuntament contractarà 15 persones per realitzar tasques d’agent cívic

La contractació estarà integrada en un Pla d’Ocupació d’un any de durada. Les persones contractades hauran de portar a l’atur 12 dels últims 18 mesos.

agentscivicsL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, posarà en funcionament, a finals de desembre, un nou pla d’ocupació destinat a persones aturades de llarga durada. L’objectiu és contractar 15 persones durant un any per realitzar tasques d’agents cívics al municipi.

Les persones que poden participar al procés de selecció del pla d’ocupació han de portar a l’atur 12 dels darrers 18 mesos i han d’estar inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Les 15 persones que seran contractades treballaran molt estretament amb la Policia Local en tasques socials i amb repercussió per a la ciutadania, com ara el control de passos de vianants, l’acompanyament d’infants a les sortides de les escoles, tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques, de participació en campanyes de divulgació, com la campanya del mosquit tigre, en la de recollida de mobles, i en esdeveniments esportius i culturals.

Es tracta d’una actuació promoguda per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Comparteix: