L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès incorpora l’al·licient solidari al seu clàssic concert de Cap d’Any

La Banda i la Coral acostaran el públic a Viena en una actuació que recollirà joguines i llibres per als més petits i comptarà amb un cor infantil convidat

Ja torna a ser aquí el clàssic concert de Cap d’Any de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV). Un any més, l’entitat acostarà el públic cerdanyolenc a Viena, a través de les peces clàssiques que mai falten per aquestes dates a la capital austríaca. Enguany però, el concert serà més especial que mai perquè l’entitat ha volgut incorporar-hi l’esperit solidari adherint-lo a la campanya ‘Una nit d’il·lusió per a tothom’, la iniciativa de la Creu Roja que vetlla perquè tots els infants de la nostra ciutat, sense excepció, gaudeixin de la nit de Reis.

El concert serà el dissabte 30 de desembre a les 19:00h a l’Ateneu de Cerdanyola i comptarà amb la presència de les dues formacions actives de l’AMCV, la Coral i la Banda, que oferiran un repertori nadalenc on destacarà la música vienesa, pròpia dels concerts de Cap d’Any més clàssics d’Europa.

A la primera part, la Coral, dirigida per Manel Cubeles, estrenarà a Cerdanyola l’obra ‘Un infant com una estrella’ de Jordi Domènech. Una suite que recull cançons populars catalanes, harmonitzades per a cor mixt, cor infantil i piano. En aquest cas, la Coral de l’AMCV pujarà a l’escenari acompanyada del Cor infantil L’Esquellerinc de l’Agrupació Cor Madrigal de Barcelona.

Després de 15 minuts de pausa per adequar l’escenari, Irene Delgado, que viu la seva segona temporada com a directora titular de la Banda de l’AMCV, proposarà un programa format majoritàriament per valsos i polques. La Banda interpretarà dues obertures, a més de les més que conegudes Trisch-Trasch i Radetzky Marsch. “Podrem tastar l’essència de la Wiener Philharmoniker i desitjarem al públic un bon any amb accent austríac”, assegura Delgado que augura un final del concert amb alguna sorpresa.

El preu de l’entrada: una joguina, material escolar o un llibre

Per entrar al concert de Cap d’Any, els assistents hauran d’aportar una joguina, material escolar o bé un llibre que anirà a parar a la campanya ‘Una nit d’il·lusió per a tothom’. Ara bé, com és habitual, les entrades (gratuïtes i no numerades) es podran recollir a la taquilla de l’Ateneu des del 27 de desembre fins que s’esgotin les localitats.

Des de l’AMCV es prega fer-ne un bon ús perquè la platea tingui el millor aspecte possible i ningú quedi sense lloc. L’entitat recorda que l’edifici romandrà tancat els dies 25 i 26 per Nadal i Sant Esteve.

Per la seva banda, des de la Creu Roja, demanen que les joguines i els llibres hauran de ser nous o en molt bon estat, no sexistes i que no fomentin la violència i sí el joc d’habilitat. A banda, hauran de ser destinades a nens i nenes de 0 a 12 anys.

Comparteix: