Lluís Homar tornarà al Teatre Ateneu amb ‘Cyrano’

Les entrades per a la programació estable del primer semestre del Teatre Ateneu es poden comprar a partir del 18 de desembre a www.cerdanyola.cat/teatre. Les entrades s’han posat a la venda amb més antelació de l’habitual perquè la seva compra pugui ser una opció de regal de Nadal i/o Reis.

cyrano_c_davidruano_bxbnDurant el primer semestre del 2018, el Teatre Ateneu oferirà, dins la programació professional, cinc obres de teatre. D’entre aquestes destaca, el 27 d’abril, la representació de Cyrano, adaptació del clàssic d’Edmond Rostand Cyrano de Bergerac amb un repartiment encapçalat per Lluís Homar.

El semestre l’estrenarà, el 26 de gener, L’Electe, una comèdia sobre un fictici president de la Generalitat i els seus conflictes a l’hora d’afrontar el discurs d’investidura. Al mes de març hi haurà dues representacions, el dia 4 amb motiu del Dia de la Dona el teatre acollirà Claudia on s’explica en primera persona, la història d’una dona que va ser nena robada durant la dictadura Argentina. I el 16 de març, es representarà l’obra de teatre-denúncia El metge de Lampedusa, un muntatge sobre els textos de l’autèntic metge sobre l’experiència viscuda amb l’arribada d’immigrants a través de la Mediterrània. La comèdia Adosats tancarà la programació, el 18 de maig, amb un text sobre les relacions en les famílies benestants i un repartiment de luxe amb Rosa Renom, Jordi Bosch, Ramon Madaula, Marieta Sánchez, Carles Canut i Guillem Ballart.

 

Programació d’espectacles familiars

El grup Bambalina tornarà a oferir una programació estable durant el primer trimestre de l’any. Al febrer, com és habitual, tindrem una cita amb La Pallassada: el dia 4 la companyia Marcel Gros representarà La gran a…ventura i el diumenge dia 5 la companyia La pera llimonera posarà sobre l’escenari Quo no vadis.

L’espectacle familiar de gener serà Loops, representat per Engruna Teatre el dia 28. La companyia Produccions essencials serà l’encarregada de celebrar el Dia Internacional del Teatre el 18 de març amb El porc ferotge. Aquest dia hi haurà una xocolatada per a les persones assistents al teatre.

Comparteix: