Uns desconeguts destrossen les banderoles electorals de Cs en el passeig Cordelles

El portaveu del Grup Municipal, Pau Ortolà, lamenta que es produeixin aquest tipus “d’accions antidemocràtiques i incívicas” i assegura que es denunciarà davant les autoritats.

csLa majoria de les banderoles electorals que Ciutadans (Cs) havia col·locat en el passeig Cordelles de Cerdanyola del Vallès han aparegut aquest matí destrossades i escampades pel terra, en un atac que el portaveu del Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de la ciutat, Pau Ortolà, ha qualificat de “deplorable”. Ortolà ha lamentat que en campanya es produeixin “aquest tipus d’accions antidemocràtiques i incívicas” i ha assegurat que la formació taronja denunciarà els fets davant les autoritats competents.

El regidor ha afegit que, de moment, es desconeix la identitat dels autors de l’atac. Les banderoles publicitàries estaven col·locades en fanals i espais de la via pública establerts legalment perquè els partits que concorren a aquestes eleccions autonòmiques facin la seva propaganda electoral.

Comparteix: