El 8 de gener torna l’aula d’estudi nocturna de la Biblioteca

Amb l’objectiu d’oferir als alumnes d’estudis obligatoris i postobligatoris un espai d’estudi per preparar els exàmens, s’ha obert l’Aula d’estudi nocturn de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

aula d'estudi nocturnaL’Aula Nocturna respon a la necessitat d’un espai on els estudiants puguin preparar els seus examens i treballs finals, més enllà de l’horari lectiu dels seus centres de formació, i dels horaris estàndards de la Biblioteca.

L’aula disposa d’un monitor-a, que és l’encarregat-ada de posar a l’abast dels usuaris la informació que es consideri d’utilitat i de crear les condicions d’estudi adequades. A més, hi ha tot un seguit de recursos, com documents de referència i consulta, connexió wifi per als ordinadors portàtils, ordinador fix i connexió a internet.  L’unic servei que no es presta a l’aula d’estudi nocturn és el de préstec.

Horari de l’aula d’estudi nocturn: de 20:30 a 1h. Per accedir-hi només caldrà presentar el DNI.

Comparteix: