S’inicia el termini de presentació dels originals dels premis literaris 2018

Fins al 12 de febrer de 2018 es poden presentar originals per participar en la nova edició dels Premis Literaris que convoquen l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona.

premisliterarisLa cita cultural, que té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites incloses en gèneres diversos, com la novel·la, la poesia o la narrativa, arrenca un any més amb les següents modalitats de premis:

  • XXIV Premi de Novel•la «Valldaura-Memorial Pere Calders»
  • XXIII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol»
  • XI Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert»

Les bases del concurs i la modalitat d’entrega d’originals es podran consultar a través de la pàgina web  http://premis-literaris.uab.cat/

Comparteix: