La CUP reivindicarà caràcter metropolità en l’acte de campanya a Cerdanyola

Hi participaran l’alcalde Carles Escolà, Vidal Aragonés, Pilar Castillejo, Jose Téllez i David Fernàndez.

Imatge: Cup Cerdanyola

Imatge: Cup Cerdanyola

La Candidatura d’Unitat Popular celebrarà el seu acte de campanya electoral a Cerdanyola el dissabte 16 al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) a les 17.30 hores. Carles Escolà, alcalde i número 63 de la candidatura per Barcelona, participarà en l’acte acompanyat de Vidal Aragonés (regidor de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà i número 3 per Barcelona), Pili Castillejo (ex-diputada de la CUP i regidora de Decidim Ripollet), Jose Téllez (regidor de Guanyem Badalona en Comú) i David Fernàndez (ex-diputat). La trobada, oberta al públic, estarà presentada per la regidora de la CUP pel Compromís per Cerdanyola Laura Benseny.

La majoria dels ponents vénen del municipalisme metropolità, fet que remarca l’aposta política de la CUP-CC per un territori amb 3,2 milions d’habitants. En aquest sentit, fa pocs mesos candidatures municipalistes germanes de la CUP com Compromís per Cerdanyola, Guanyem Badalona en Comú, COP – Compromís per Ripollet i Sant Adrià en Comú van impulsar República des de Baix. La iniciativa va fer campanya a favor del ‘sí’ en el referèndum de l’1 d’octubre des d’una òptica de les classes populars metropolitanes.

Dempeus

L’eslògan de la campanya per aquestes eleccions de la CUP-CC és ’21-D: Dempeus’, una actitud que reprèn el fil d’esdeveniments històrics de les darreres setmanes com l’organització i defensa popular del referèndum de l’1 d’octubre, les vagues generals del 3-O i el 8-N i la resistència contra l’article 155. La CUP-CC prioritzarà els actes a l’àrea metropolitana de Barcelona i tancarà la campanya el 19 d’octubre amb cinc actes simultanis a Barcelona, Reus, Figueres, Tàrrega i Alcanar.

Comparteix: