El Museu i Poblat ibèric de Ca n’Oliver proposa un taller de jocs de taula de l’Antiguitat

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver organitza un taller de jocs de taula per a conèixer els que ja existien a les civilitzacions de l’antiga Mediterrània.

dsc01460-1El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver tanca el programa d’activitats que organitza conjuntament amb el Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola del Vallès amb una proposta adreçada a tots els públics i que tindrà com a eix temàtic els jocs de taula d’algunes de les civilitzacions de la Mediterrània Antiga. L’activitat es farà a les instal·lacions del Museu de Ca n’Oliver el diumenge 17 de desembre a partir de les 11:30h.

Les persones que hi participin descobriran alguns jocs d’entreteniment de fa més de dos mil anys i  podran fer-se un joc de viatge com els que tenien els legionaris romans i, potser, es podrà fer alguna partida.

Recordem que l’activitat és farà al Museu. És gratuïta i  no cal inscripció.  L’activitat està recomanada per a majors de 6 anys. Si voleu més informació o participar al taller podeu trucar al telèfon 935 804 500, o bé enviar un missatge a l’adreça electrònica museucanoliver@cerdanyola.cat

També podeu trobar les activitats del Museu al lloc facebook del Poblat Ibèric de Ca n’Oliver.

Comparteix: