Visita els museus de Cerdanyola durant el pont de desembre

Els museus de la ciutat mantenen els seus horaris i oferta cultural la setmana vinent, durant els dies festius del Pont.

MACnocturnaEls dos dies festius entre setmana farà que moltes persones disposin d’un llarg pont amb temps per a gaudir d’activitats. A Cerdanyola del Vallès, el Museu d’Art de Cerdanyola i el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver mantindran els seus horaris habituals per a qui desitgi visitar-los. L’horari del MAC serà dijous i dissabte de 17h a 20h i els dies 6, 8 i 10 de desembre d’11 a 14h. El Museu d’Art de Cerdanyola acull, a banda de la seva l’exposició permanent, la mostra Del vell al nou. Del nou al vell i Les joies amagades d’Ismael Smith d’Olga Muxart. El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver estarà obert al públic el dijous 7 de desembre de 16:30h a 19:30h, el dissabte 9 de desembre d’11h a 14:30h i de 16:30h a 20h i els dies 6, 8 i 10 de desembre de 10:30h a 14:30h. A més del Poblat Ibèric, al museu es pot visitar l’exposició temporal A la recerca dels tresors perduts i l’exposició permanent Cerdanyola, terra d’ibers; a aquesta darrera, el dissabte es farà una visita guiada a les 12h gratuïta amb l’entrada.

Modificació d’horaris

D’altra banda, hi ha alguns equipaments que modificaran els seus horaris coincidint amb el pont festiu. La Biblioteca Central de Cerdanyola estarà tancada els dies festius i el dissabte 10 de desembre. El dijous, el seu horari serà l’habitual, de 10h a 14h i de 15:30h a 20:30h.

En l’àmbit esportiu, el Parc Esportiu Municipal Guiera reduïra mínimament el seu horari. Els dies 6 i 8 de desembre la instal·lació estarà oberta de 9h a 15h i el 5 i 7 de desembre tancarà a les 21h, dues hores abans de l’hora habitual. El Complex Esportiu Municipal Can Xarau obrirà en el seu horari habitual els dies 7, 9 i 10 de desembre, però el dijous 7 no es faran cursos ni activitats dirigides; els dies 6 i 8 el seu horari serà el dels dies festius de 9:15h a 13:45h.

Comparteix: