L’Ajuntament ofereix el curs de gestió administrativa, comptable i tributària a l’empresa

El curs, que es durà a terme en quatre sessions, s’adreça a persones empresàries que vulguin conèixer de forma pràctica les tasques de la gestió administrativa, comptable i tributària de la seva empresa.

Can_SerrapareraL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, oferta el curs Gestió administrativa, comptable i tributària a l’empresa. La pràctica. La formació, subvencionada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, vol ser pràctica i donar les eines necessàries per a fer el seguiment del recorregut de dues factures (una emesa i una altra rebuda) per veure quines repercussions i obligacions se’n deriven. La finalitat del curs és que la persona empresària tingui un coneixement eminentment pràctic de tot el circuït per tal que pugui adaptar el sistema funcional de la seva empresa de forma més adient.

El curs es durà a terme en 4 sessions, els dies 5, 12, 19 i 27 de desembre, de 9h a 14h a la Masia Serraperera. Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se a l’àrea de creació i consolidació d’empresa del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica presencialment (avinguda de Roma, 65), trucant al 935 947 050 o enviant un correu electrònic a consolidacióiempresa@cerdanyola.cat

Comparteix: