Enguany el donatiu de la loteria d’ERC Cerdanyola es destinarà a la caixa de solidaritat

La Secció Local d’Esquerra a Cerdanyola s’adhereix a la campanya de recollida de fons per a sufragar les despeses derivades de l’existència de presos polítics com ara fiances o despeses de desplaçament de familiars. El Grup Municipal ja va donar 1,800€ el mes passat amb aquesta finalitat.

La Secció Local d’ERC a Cerdanyola donara la recaptació aconseguida mitjançant la venda de participacions de la Grossa de Cap d’any. Tradicionalment les participacions un donatiu d’un euro pel que si es es venen totes les butlletes es podria arribar a recaptar 1.000€ que s’ingressarien a la caixa de solidaritat per fer front a les despeses dels presos polítics.
Imatge: ara.cat

Imatge: ara.cat

L’entitat triada per a rebre la donació és l’Associació Catalana pels Drets Civils. Aquesta entitat ha estat creada per familiars i amics dels represaliats per haver executat el mandat popular que els havíem encomanat. Les elevades fiances imposades no són una garantia sinó una venjança dirigida a enfonsar-los econòmicament les seves vides. A més de fer front a les despeses que suposa el canvi de vida forçat dels empresonats i represaliats, l’ACDC vol coordinar esforços per retornar com abans millor a la normalitat, i canalitzar l’escalf que estan rebent de la ciutadania.

Les participacions es distribuiran entre els amics i militants d’Esquerra. És previsible que les butlletes s’esgotin ràpidament ja que només es poden fer 1.000 butlletes amb els 400€ per número disponibles a la Grossa de Cap d’Any. Si algú està interessat en comprar-ne o distribuir-ne es pot posar en contacte a cerdanyola@esquerra.cat o als actes i paradetes al carrer que organitzarà el partit durant aquest mes de desembre per la campanya electoral del 21D.
Comparteix: