Descobreix la ciutat viatjant amb trenet!

L’Ajuntament, amb la col·laboració de les Associacions de comerciants, el Gremi d’Hostaleria i els concessionaris dels Mercats Municipals, posa en marxa un peculiar mitjà de transport que circularà els caps de setmana de desembre pels carrers de la ciutat.

trenetAquest any Cerdanyola del Vallès comptarà amb un trenet que ens descobrirà la ciutat des d’una perspectiva diferent. Funcionarà tots els caps de setmana de desembre, des del dia 1 al 31. L’horari serà divendres i dissabtes de 16.30 a 20.30 i diumenges d’11 a 15 h. Tindrà la seva parada al Passeig del Pont, a tocar de l’Avinguda de la Primavera.

Els tiquests per pujar-hi es podran aconseguir comprant als comerços i mercats municipals així com consumint als bars i restaurants de la ciutat que estiguin associats a les associacions locals del Comerç i Restauració.

Aquestes associacions són:

Associació Cerdanyola Comerç i Serveis

Associació de comerciants Sant Antoni Bonasort

Gremi d’hostaleria i turisme del Vallès Occidental i el Barcelonès

Associació de Concessionaris del mercat Municipal de Les Fontetes

Associació de Concessionaris del mercat Municipal de Serraperera

Comparteix: