Les 10 persones contractades com agents cíviques finalitzen la seva formació el mes de gener

El proper mes de gener de 2018 finalitzarà el Pla d’Ocupació que està en marxa des del mes de febrer de 2017 i amb el qual s’ha pogut contractar un total de 10 persones que treballen realitzant tasques d’agents cívics.

jeroni_moraga-4513_copiaLes persones que fan d’agents cívics s’estan formant paral·lelament per millorar la seva inserció al món laboral. De fet  assisteixen a un curs que està  homologat de Vigilant de Seguretat i que va començar el 13 de novembre finalitzant el 29 de desembre d’enguany.

Aquestes 10 persones treballen molt estretament amb la Policia Local en tasques socials i amb repercussió per a la ciutadania, com ara el control de passos de vianants, l’acompanyament d’infants a les sortides de les escoles, tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques, de participació en campanyes de divulgació, com la campanya del mosquit tigre, en la de recollida de mobles, i en esdeveniments esportius i culturals.

El programa està promogut per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i cofinançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019

Comparteix: