La companyia Titzina estrena La Zanja al Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès

La cinquena obra de la companyia amb seu a Cerdanyola del Vallès parla d’arrels culturals i avantpassats.

titzina_la_zanjaLa companyia internacional Titzina amb seu a Cerdanyola del Vallès presenta la seva darrera creació La zanja després del rotund èxit de lʼanterior obra, Distancia siete minutos. Lʼestrena serà al Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès, lʼ1 i 2 de desembre a les 21h.

Després de 16 anys com a companyia, Titzina es consolida com un referent de teatre contemporani. Les seves quatre obres anteriors Folie à deux, Entrañas, Exitus i Distancia siete minutos, amb gires de més de tres anys han acumulat crítiques excel·lents.

Ara presenten la seva cinquena creació que parla d’arrels culturals i avantpassats. De la relació entre dos mons que han compartit una part de la història, impregnats per les conseqüències fins avui dia: Amèrica i Europa. Les cròniques de la trobada entre el descobridor Pizarro i l’últim rei inca Atahualpa, així com els conflictes miners entre les multinacionals occidentals i les comunitats natives, són la base de la proposta.

Un treball exhaustiu de creació, sorgit de la documentació de les cròniques de l’època i els viatges al Perú actual. El resultat és una trama dinàmica plena d’humor i emoció.

D’acord amb el conveni de col·laboració entre Titzina i lʼAjuntament de Cerdanyola del Vallès per impulsar la promoció i difusió del teatre i la cultura en general, la recaptació íntegra de la taquilla es destinarà al Projecte Nous públics i Teatre Ateneu en Xarxa.

Compreu les entrades en línia

Comparteix: