La rotura d’una conducció d’aigua provoca la inundació de part de l’Escola Xarau

L’Ajuntament hi actua des del primer moment, reubicant les classes afectades a altres equipaments de la ciutat i treballant perquè el centre retorni a la normalitat el més aviat possible.

davLa rotura de l’entrada d’aigua de la cisterna de l’Escola Xarau durant el cap de setmana ha provocat que s’hagin inundat part de les instal·lacions del centre. Aquest matí, a l’hora d’iniciar l’activitat escolar, el PAS i el professorat de l’escola s’han trobat un edifici inundat a la primera planta i on, a la planta baixa, literalment hi plovia.

Els equips municipals s’hi han desplaçat des del primer moment per veure l’impacte de l’aigua desfermada. En primera instància tècnics d’urbanisme han comprovat l’afectació a l’edifici, garantint-ne la seguretat. Posteriorment equips de la brigada municipal i espais públics han procedit a buidar l’aigua, netejar les aules i sales afectades i començar a airejar-les i assecar-les. Molt maquinari de l’escola – ordinadors, fotocopiadora i altres màquines – així com mobles, material escolar i produccions dels infants han resultat afectades per l’aigua.

La direcció del centre junt amb personal d’educació han recol·locat les classes afectades a altres equipaments de la ciutat. Aquest matí els ha acollit la propera Escola d’Adults l’Alzina.

Es treballa perquè demà l’Escola Xarau retorni a l’activitat normal, amb els infants resituats a les aules que els pertoquen.

Comparteix: