Santi Cayuela, nou secretari de l’Associació de l’Esport de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Finalment l’Associació de l’Esport de Cerdanyola a decidit incorporar al Santi Cayuela com a nou secretari de l’entitat, per cobrir la vacant que va deixar el Manel Rodriguez, el 19 d’octubre a rel de la seva renuncia per motius personals, aprofitem aquest moment per agrair públicament tota la dedicació i feina que ha fet aquest casi anys i mig de secretari.

L’entrada del Santi com a nou secretari, aportarà estabilitat i capacitat de gestió, coneixement de l’entorn i especialment de l’esport local ja que va ser regidor d’esports de Cerdanyola del 2003 al 2007 en el mandat de Toni Morral, i entre les seves fites remarquem que va ser un dels artífexs de la fusió dels 5 clubs de futbol de la ciutat en l’actual Cerdanyola FC, i responsable de l’estudi i redacció de l’últim Mapa d’Instal·lacions Esportives Municipals (MIEM) 2007.

Comparteix: