La Universitat Popular de Cerdanyola organitza la quarta activitat del Cicle de Comunicació: “Cartellisme. Anàlisi i creació de cartells”

De nou, la UPcdv proposa una activitat teòrico-pràctica que en aquesta ocasió incideix en el coneixement i obtenció de recursos en l’àmbit del cartellisme.

Cartellisme_webOKEl proper dijous 30 de novembre es realitzarà aquesta activitat que, partint de la visualització de cartells i l’anàlisi d’aquests, vol descobrir aquest fet comunicatiu, mostrant la seva capacitat per reclamar l’atenció sobre allò que vol anunciar, comunicar, mostrar.

A partir de cartells importants de la història, la seva significació en moments concrets i la seva evolució, analitzarem quins són els trets definitoris d’un cartell per, posteriorment, entrar en les produccions actuals i descobrirem quins són els elements necessaris a l’hora de dissenyar un cartell “atractiu” que assoleixi l’objectiu de traslladar el missatge que pretén.

Per a aquesta activitat, La Universitat Popular de Cerdanyola ha convidat al col·lectiu Momo, a més de creatius locals, que ens guiaran en aquesta descoberta i ens orientaran a l’hora d’obtenir eines i recursos per a la creació en aquest àmbit.

L’activitat es realitzarà dijous 30 de novembre, a les 19:15h, al Casal de Joves.

Comparteix: