Ciutadans (Cs) compta amb quatre representants de Cerdanyola en la candidatura per a les eleccions del 21-D

La formació confia a millorar els resultats de 2015, quan va ser la segona força més votada en el municipi vallesà.

La candidatura de Ciutadans (Cs) per a les properes eleccions del 21-D compta amb quatre representants de Cerdanyola: la fins ara diputada María Valle (número 21), Laura Casado (37). Gorka Samaniego (41) i l’actual regidora a l’Ajuntament Sonia Rodríguez (69) -aquest dos últims membres de la Junta Local de Cs-. El coordinador de l’Agrupació Local, Juan Ponce de León, s’ha mostrat esperançat que “es millorin els resultats de 2015″, quan Cs va ser la segona força més votada en els comicis autonòmics. El portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament, Pau Ortolà, ha afegit que el 21-D suposa “una oportunitat de canvi real en la Generalitat i de l’inici d’un canvi al govern de la nostra ciutat de cara al futur”.

Tots dos han coincidit que és “un orgull i un gran honor” que hi hagi quatre cerdanyolencs en les llistes de la formació taronja. Ponce de León ha desitjat que “s’aconsegueixi una gran participació per legitimar el resultat”. A més, ha assenyalat que aquestes eleccions poden permetre “deixar fora als grups que solament s’han preocupat pel procés”. el que ha provocat “la fugida d’empreses, el descens del turisme i una greu fractura en la nostra societat”.

Comparteix: