Cerdanyola diu #ALCEM-NOS el 25N, Dia Internacional contra les violències masclistes

L’acte central de la campanya #ALCEM-NOS es durà a terme el dissabte 25N a la plaça de l’Abat Oliba.

violenciaEnguany es presenta un programa d’activitats organitzades des de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, el Consell de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ,  la comissió de participació del Consell de la Gent Gran, el Casal de Joves i diverses entitats de la ciutat, que fan especial èmfasi en la necessitat de combatre les violències masclistes de forma col·lectiva.

L’objectiu de les activitats programades és sortir a les places i els carrers de Cerdanyola del Vallès per seguir  treballant contra la violència que sovint segueix formant part de la vida quotidiana.

Un programa d’activitats als carrers i a les places

El programa #ALCEM-NOS s’inicia amb una proposta del Casal de Joves: el Block Party Cerdanyola, una activitat que inclou concerts, breakdance i grafitti. Es farà el divendres dia 24 de novembre a partir de les 18h.

L’acte central de la campanya #ALCEM-NOS es farà el dissabte 25 de novembre. A les 11:30h i a la Plaça de l’Abat Oliba es narrarà un conte. En aquesta mateix lloc i a les 12:30h es realitzarà la performance “Alcem-nos”, de rebuig a la violència, i es farà la lectura del manifest i l’elaboració de llaços contra la violència.

Enguany dins les activitats del 25N també formen part la comissió del Consell de la Gent Gran. Ho fan duent a terme la performance “Alcem-nos” de l’acte central i l’elaboració de llaços contra la violència.

Petjades vermelles

En els actes del programa #ALCEM-NOS es realitzaran un seguit de petjades vermelles als carrers i places de la ciutat amb els noms, i les edats de les dones assassinades aquest 2017 a l’Estat espanyol. Durant la setmana del 20 al 25 de novembre la Biblioteca Central de Cerdanyola oferirà una mostra bibliogràfica vinculada a la temàtica.

L’organització dels actes del 25N convoca la ciutadania de Cerdanyola del Vallès perquè participi als actes previstos a la ciutat. Afegint que convoca a tothom perquè assisteixi a la manifestació unitària contra les violències masclistes, que es farà a Barcelona el dissabte 25 de novembre, iniciant-se a les 18h des de la Plaça Universitat.


Cartell d’actes del 25N 2017

Les activitats del 25N a l’agenda de la ciutat

Comparteix: