Curs d’emprenedoria adreçat a dones

El 27 i 30 de novembre, la Masia de Can Serraperera acollirà el Curs ‘Emprendre en Femení’.

Can_SerrapareraL’Ajuntament de Cerdanyola ofereix el curs Emprendre en Femení, adreçat a dones que vulguin iniciar algun projecte o que ja siguin empresàries o emprenedores. El taller té com a objectiu fer un recorregut per conèixer els punts forts, els valors, el talent i les actituds necessàries per emprendre i tot des d’una òptica femenina.

El curs es farà en dues sessions. Una primera el 27 de novembre centrada en els ingredients necessaris per emprendre. La segona jornada serà el 30 de novembre i es treballaran les emocions i la comunicació. Les dues sessions es faran de 9:30h a 13:30h a la Masia Can Serraperera (avinguda de Roma, 85).

Per a més informació i per a tramitar les inscripcions cal dirigir-se a l’àrea de creació i consolidació d’empresa del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica presencialment, trucant al 935.947.050 o enviant un correu electrònic a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat

El curs està organitzat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica i està cofinançat per l’Ajuntament i per la Diputació de Barcelona.

Programa del curs Emprendre en Femení

Comparteix: