El Mercat Municipal de Serraperera compleix 43 anys

La junta de concessionaris del Mercat Municipal de Serraperera ho celebra el proper dissabte sortejant premis i regals entre la clientela i organitzant activitats d’animació pensades per als infants

aniversari_mercatEl Mercat Municipal de Serraperera celebra aquest any el seu 43è aniversari. La junta de concessionaris ho vol celebrar amb la seva clientela i amb la ciutadania en general que aquest dissabte s’acosti  a la llotja municipal. A banda dels productes i dels serveis del mercat els placers sortejaran 2 premis de 100 euros i regalaran bosses entre els seus clients i clientes. A més han  pensat en els infants més menuts,  que podran conèixer a populars personatges del món de cinema i participar en tallers de pintar-se la cara.

Després de l’aniversari el Mercat Municipal de Serraperera posarà en marxa la tradicional campanya de Nadal amb diverses activitats i horaris especials per tal de facilitar a la clientela les seves compres.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El Mercat de Serraparera va néixer l’any 1974 i compta amb 45 parades amb una oferta variada.  Una de les singularitats de la llotja és el producte fresc. Hi destaquen les parades de fruita i verdura, peix, carn i embotits, junt amb una oferta complementària de producte envasat i també de no alimentari.

Comparteix: