Ripollet presidirà la Mancomunitat Cerdanyola–Ripollet–Montcada

Montcada i Reixac ha cedit la presidència anual de la Mancomunitat Intermunicipal a Ripollet.

reuniomancomunitat1La Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada ha celebrat avui (9 de novembre) la sessió ordinària de la comissió gestora, integrada pels alcaldes/ses dels tres municipis que formen l’ens: Carles Escolà (Cerdanyola del Vallès), José Maria Osuna (Ripollet) i Laura Campos (Montcada i Reixac). A la sessió, que s’ha realitzat a Montcada i Reixac, també hi han participat regidors/es dels tres Ajuntaments.

Durant el transcurs de la sessió, Montcada i Reixac ha cedit la presidència anual a Ripollet, a efectes de l’1 de desembre. L’ordre del dia de la sessió ordinària també contemplava l’aprovació definitiva del pressupost 2017 i el compte general de l’ens corresponent al 2016. Aquest punt s’ha aprovat, com també ho ha fet el referit al conveni col·lectiu per al personal de la Mancomunitat, que fins ara no comptava d’un marc regulador específic de les condicions de treball.

Comparteix: