Detenen a un presumpte lladre al carrer Goya

La policia local ha detingut a una persona en el carrer Goya per robar a l’interior d’un vehicle.

Imatge: staticflickr

Imatge: staticflickr

A les 00.06 hores del dia d’avui, s’ha rebut una trucada telefònica informant que tenien retingut un jove que estava robant a l’interior d’un vehicle al carrer de Goya. Desplaçats agents al lloc han trobat una parella que tenien retingut el presumpte lladre.

La dona, propietària del turisme, ha manifestat que es trobaven al seu domicili i han escoltat l’alarma del vehicle i en mirar per la finestra han vist les llums d’emergència funcionant, per la qual cosa han baixat al vehicle i han trobat la porta oberta i al retingut a l’interior.

El vehicle presenta el vidre posterior esquerre trencat, mitjançant palanca i el born de la bateria desconnectat, trobant a uns dos metres un guant de làtex i un tornavís. Els agents de la Policia Local han procedit a la detenció del presumpte lladre, qui, després de practicar les diligències inicials, ha estat traslladat a la comissaria de la policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

Comparteix: