El CEM Xarau renova la sala de fitness

Amb el canvi de tota la intal·lació de maquinari de fitness de l’equipament es millora notòriament la prestació del servei

El Complex Esportiu Municipal de Can Xarau ha renovat totalment la sala de fitness. S’ha pintat l’espai i s’han instal·lat màquines de nova generació que permetran a les persones usuàries millorar la seva experiència esportiva. Substitueixen les que hi havia fins ara patien moltes reparacions a causa del desgast.

Les noves màquines permeten treballar cardio, musculació i el pes lliure amb les noves tendències que avui en dia es troben al mercat. En total s’han instal·lat un total de 36 màquines.

Màquines molt demanades

El CEM Can Xarau disposa de 19 màquines per treballar de diferents maneres els diversos grups musculars de cames, braços, espatlles, abdomen, entre d’altres i 17 màquines per treballar cardio (bicicletes, cintes de córrer, elíptiques,…).

Aquest tipus de màquines és molt demanada per les persones usuàries. La renovació i ampliació del maquinari existent al CEM Can Xarau dóna resposta a les peticions de la ciutadania i també dels tècnics esportius de la instal·lació. Aquest maquinari arriba a Can Xarau a través d’un contracte de renting per 4 anys establert amb l’empresa Salter.

Comparteix: