C’s Cerdanyola vol saber si l’Ajuntament ha pagat el viatge de l’alcalde a Brussel·les

El portaveu, Pau Ortolà, recorda que “els viatges de l’alcalde són en representació del consistori i no amb finalitats partidistes”.

carlesEl Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès vol saber qui ha pagat el viatge que l’alcalde ha realitzat aquest dimarts a Brussel·les, en suport al president de la Generalitat cessat Carles Puigdemont. El portaveu de Cs, Pau Ortolà, ha explicat que han presentat una pregunta a l’equip de govern perquè  doni compte de qui ha pagat aquest desplaçament.

Ortolà ha recordat que “els viatges que fan els alcaldes són en representació de tot el consistori i en benefici dels interessos de tots els ciutadans i no amb finalitats partidistes”. El portaveu de Cs al consistori considera que “és inadmissible que l’alcalde de Cerdanyola s’hagi desplaçat a Brussel·les en nom de tots els habitants del municipi, quan en realitat ho ha fet en representació de només uns quants”.

Comparteix: