Convocatòries de subvencions per les entitats d’educació en el lleure juvenil i infantil

taller infantil intimitatsL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès obre el període per a la concessió de subvencions a les entitats d’educació en el lleure infantil i juvenil per finançar el seu funcionament ordinari i per col·laborar i donar suport a les seves activitats.

El termini d’admissió per a subvencions d’aquesta convocatòria va del 8 al 17 de novembre. Els documents requerits s’hauran de presentar a l’OAC municipal

Les categories dels  projectes subvencionables són les següents, amb caràcter excloent:

1. Projectes d’activitat ordinària de les entitats de lleure infantil. L’activitat ordinària comprèn els dissabtes a la tarda, excursions i les colònies d’estiu.

2. Projectes concrets en l’àmbit de l’educació en el lleure adreçats a infants

Podran accedir a aquesta convocatòria les associacions d’educació en el lleure infantil de la ciutat. Les entitats que hi optin han d’estar registrades en el Registre Municipal d’Associacions Ciutadanes.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès destina a aquestes subvencions 12.000€,  una xifra que representa un increment respecte a l’any anterior de 9.577€.


Convocatòria subvencions lleure infantil 2017

Els ajuts es donaran per subvencionar els projectes i les activitats encaminades a fomentar la participació, creativitat i expressió juvenil.

Podran accedir a aquesta convocatòria les associacions d’educació en el lleure juvenil de la ciutat. Les entitats que hi optin han d’estar registrades en el Registre Municipal d’Associacions Ciutadanes.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès destina a aquestes subvencions 3.000€. Aquesta és una nova convocatòria de subvencions destinada únicament a les entitats juvenils de la ciutat.


Convocatòria subvencions lleure juvenil 2017

Comparteix: