Pol López i Marta Jiménez subcampions de la Copa Europa en parelles

La setmana passada, la parella formada per Pol López i Marta Jiménez del CP Cerdanyola es va proclamar subcampiona de la Copa Europa a la ciutat de Tomar (Portugal).

Pol i MartaAquest conjunt, que va ser 4rt d’Espanya el juny passat, ha assolit el podi a la prestigiosa copa d’Europa, i on van realitzar un molt bon disc. Aquesta segona plaça representa una fita important pel palmarès d’aquests dos patinadors. L’entrenador, Alfred Alsinet, s’ha mostrat molt satisfet del resultat obtingut donat l’alt nivell que suposa una competició d’àmbit internacional. Un gran èxit, doncs, pel club de patinatge Cerdanyola del Vallès.

Per altra banda, a Sant Vicenç de Torelló es va disputar el diumenge 5 de novembre la copa Barcelona de figures obligatòries amb bons resultat, en particular la medalla d’or de Carla Haro en categoria Juvenil. Altres resultats van ser: Eva Dubosc 4ª en Cadet A i Andrea Delgado 5ª en Cadet B.

Comparteix: