Carles Escolà forma part de la delegació d’alcaldes i alcaldesses catalanes que avui viatgen a Brussel·les

L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà,  serà un dels 200 alcaldes que viatgen avui a Brussel·les (Bèlgica) per denunciar la “persecució judicial i ideològica que pateixen els representants del Govern i el poble català”

alcaldes_aeroportL’alcalde Carles Escolà, viatja avui a Brussel·les per denunciar junt amb 200 alcaldes i alcaldesses catalans la persecució judicial i ideològica que pateixen els representants del Govern i el poble català. Una persecució que s’ha evidenciat darrerament amb l’empresonament d’una part del Govern de la Generalitat de Catalunya (el vicepresident Oriol Junqueras, i els set consellers i conselleres Carles Mundó, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Joaquim Forn, Dolors Bassa i Meritxell Borràs) i dels presidents de l’Assemblea Nacional de Catalunya, Jordi Cuixart, i d’Òmnium Cultural, Jordi Sànchez.

L’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència organitzen el viatge per oferir la conferència “Catalan Mayors in support of the government of Catalonia” en un centre cultural de la capital belga  i explicar de primera mà la situació que està vivint Catalunya.

L’objectiu de les entitats és internacionalizar el conflicte demanant a les institucions europees que “s’impliquin i que deixin de mirar cap a una altra banda” davant de l’empresonament d’una part del govern, l’aplicació de l’article 155 i la violència policial de l’1 d’octubre.

Aquesta iniciativa forma part del conjunt d’accions que els comitès executius de les dues entitats municipalistes, ACM i AMI, van decidir emprendre, després de l’empresonament de part del govern català i de l’odre de detenció internacional emesa per la justícia espanyola de la resta de l’executiu exiliat a Brussel•les.

Comparteix: