Exposició al públic del cens electoral per als comicis del 21D

A partir d’avui i fins al 10 de novembre s’exposa al públic a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès el cens electoral per a les eleccions del 21 de desembre. També es pot consultar al portal municipal d’Internet.

eleccions2Fins al 10 de novembre s’exposa al públic, a l’OAC i al portal municipal http://www.cerdanyola.cat/, el cens electoral per a les eleccions de 21 de desembre. La consulta del cens electoral es podrà fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) (Passatge de l’Ajuntament, s/n ), des d’avui i fins al 10 de novembre i en horari de 8,30 a 19 hores. La consulta també es pot fer telemàticament a través del portal municipal, des d’avui i fins al 10 de novembre. Les reclamacions es podran presentar a l’OAC municipal des d’avui i fins al 10 de novembre perquè tinguin efectes per al cens que es farà servir en les properes eleccions.

Divendres 10 de novembre, darrer dia d’exposició del cens electoral, l’Oficina del Cens Electoral romandrà oberta i permetrà a les persones electores presentar, si s’escau, les reclamacions que considerin oportunes. Més informació http://bit.ly/cens21D El cens electoral s’exposa al públic perquè les persones interessades el consultin ja que, en virtut del que estableix l’article 41 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no se’n permet la recopilació de dades.

El telèfon d’atenció al públic de l’Oficina del Cens Electoral és el 901 101 900 en horari de 9 a 14 h. De dilluns a divendres. Més informació http://bit.ly/cens21D

Comparteix: