Carrizosa opina que Cs es presenta a les eleccions per guanyar-les

El portaveu de Cs desitja que Catalunya “deixi de ser noticia per la fugida d’empreses” i insta als catalans a “anar a votar de forma massiva el 21D”

Carlos Carrizosa“Cs es presenta a les eleccions per guanyar-les i, així, retornar la dignitat a les institucions catalanes, començar a reformar Catalunya i acabar amb la divisió en la societat”. Així ho ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en relació a les pròximes eleccions catalanes del 21 de desembre. En declaracions als mitjans de comunicació en una carpa informativa del partit a Cerdanyola, ha instat a tots els catalans a “anar a votar de forma massiva”, ha assegurat que Cs va als comicis “amb ànims de guanyar” i considera que “PP i PSOE sempre van renunciar a guanyar les eleccions”.

“Els partits constitucionalistes han de donar suport a la força més votada; desitjo que puguem tenir una presidenta amb el suport de Miquel Iceta i del PP”, ha afegit.

Sobre la decisió de la Fiscalia belga, que ha donat ordre de detenir a Carles Puigdemont i als quatre exconsellers que es troben amb ell a Brussel·les, Carrizosa ha desitjat que Catalunya “deixi de ser notícia perquè fugen el president i les empreses”. A més, ha manifestat que respecta la decisió de la Fiscalia belga: “Demostra que en l’Europa democràtica no es poden desobeir impunement les lleis”.

En resposta a la pregunta d’un periodista sobre l’enquesta publicada avui a La Vanguardia, ha recordat que “el que val veritablement és el resultat de les urnes” encara que la considera “molt positiva” perquè suposaria la pèrdua de la majoria independentista “i una gran pujada de Cs”.

Comparteix: