L’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, nou associat de PiMEComerç Vallès Occidental

L’entitat és fruit de la fusió de 4 associacions de Cerdanyola del Vallès i representa prop de 200 associats

IMG_2022PIMEComerç ha incorporat un nou soci al Vallès Occidental. Es tracta de Cerdanyola Comerç i Serveis, una associació nascuda l’1 de gener de 2014 arran de la unió de quatre entitats comercials de Cerdanyola del Vallès: Casc Antic, Les Fontetes Comerç i Serveis, El Rovell de l’Ou i L’Eix. L’associació té una representativitat molt àmplia a tot el municipi, ja que aplega 195 associats repartits als diferents barris de Cerdanyola.

A l’acte de formalització de la incorporació a PIMEComerç hi van participar el president de PIMEComerç Vallès Occidental, Jaume Maranges, i el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavier Olivé, així com els membres de la junta de l’entitat. Xavier Olivé va explicar que s’associen a PIMEComerç Vallès Occidental “per ajudar a fer créixer el comerç del nostre municipi; també volem implicar-nos de forma activa en el Consell de Comerç de la comarca”. Per la seva banda, Jaume Maranges va subratllar “la bona feina d’unificació del comerç de Cerdanyola que ha fet l’associació, per la qual cosa trobem molt important que hagin decidit sumar forces amb la resta de membres de PIMEComerç al territori”.

Comparteix: