El Cerdanyola FC encadena set jornades sense guanyar

El Cerdanyola perd 2-0 contra el Palamós i es confirma que està passant el pitjor moment de la temporada en tercera divisió, encadenant ja set jornades sense guanyar i situant-se en la zona perillosa de la classificació.

Imatge: Palamós Ràdio

Imatge: Palamós Ràdio

El Cerdanyola ha fet possible que els seguidors del Palamós hagin pogut veure, per primera vegada en la temporada, una victòria al Nou Estadi Municipal de Palamós. Tal com informa Ràdio Palamós, pràcticament en la primera aproximació del Palamós a la porteria rival, Marc Bonaventura, un dels homes destacats de l’encontre, ha avançat al degà després d’una gran jugada personal d’Isma Traoré. La primera meitat ha finalitzat sense cap ocasió més de gol per part dels dos equips.

La segona meitat del partit ha estat dominada pel Palamós i només dues ocasions de Montoro i Mario han posat en una situació compromesa a Nordine. Determinant ha estat la jugada personal de Marc Bonaventura que després de dribar al porter Del Río, ha fet a porta buida el definitiu 2 a 0. Traoré, Medina i Narcís Barrera han disposat de bones ocasions per ampliar el marcador, però no han estat encertats en els darrers metres.
Amb aquesta victòria el Palamós suma 12 punts i combinat amb les derrotes del Gavà i el Granollers, l’equip surt de les places de descens directe.
Diumenge vinent el Palamós jugarà el proper partit de lliga a l’Olímpic de Terrassa, serà el diumenge 12 de novembre a les 5 de la tarda.

Comparteix: