Compromís repetirà el “Retorn Social” aquest 2018

Amb aquest segon any els organitzadors esperen que més persones coneguin la possibilitat d’acollir-se a aquest ajut i ampliar la diversitat dels projectes receptors.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola (2017)

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola (2017)

El Retorn Social és una iniciativa de Compromís per Cerdanyola per retornar part dels ingressos rebuts pels seus càrrecs electes a projectes de Cerdanyola. L’objectiu del fons és donar suport i fomentar el desenvolupament d’iniciatives i projectes amb voluntat de transformació social, que fomentin la participació, l’apoderament i la xarxa entre comunitats i persones.

Enguany es destinaran 4.000 euros a projectes socials i les sol•licituds es poden rebre des de l’1 de novembre fins l’1 de desembre. La Comissió de Projectes Socials de Compromís farà la selecció dels projectes que rebran l’ajuda i aquests es faran públics el 20 de desembre de 2017.

Trobareu tota la informació, les bases i la documentació necessària a la pàgina web www.compromispercerdanyola.cat

Comparteix: